Edamame i Scallion Slaw z sosem pomarańczowo-limonkowym
Edamame i Scallion Slaw z sosem pomarańczowo-limonkowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz edamame, oliwę z oliwek, mieszankę slaw i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z Edamame, marchwi i koziego sera z dressingiem Kolendro-limonkowym, Sałatka Edamame z liczi, kolendrą, makaronem miętowo-ryżowym i sosem z limonki chilli, oraz Trójkolorowa Slaw z sosem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki dressingu w misce i ubijaj, aby połączyć.
Połączyć slaw, edamame i szalotki w misce. Wrzucić z sosem i podawać.
Jeśli nie serwuje natychmiast, przykryć sałatkę wilgotnym ręcznikiem papierowym lub czystym ręcznikiem kuchennym i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Sałatka sukienka tuż przed podaniem.