Edamame Dip

Edamame Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Edamame Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 287 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka sosu chili, cilantro, miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Do Pizzy, Kurczak Enchilada Dip, oraz Indian 7 Layer Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć edamame w wodzie i doprowadzić do wrzenia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Spuścić edamame rezerwując wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Wszystko wymieszaj w robocie kuchennym, dodając część zarezerwowanej wody, aby rozcieńczyć dip do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn