Edamame Dip

Edamame Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Edamame Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 287 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka sosu chili, cilantro, miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Do Pizzy, Kurczak Enchilada Dip, oraz Indian 7 Layer Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć edamame w wodzie i doprowadzić do wrzenia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Spuścić edamame rezerwując wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wszystko wymieszaj w robocie kuchennym, dodając część zarezerwowanej wody, aby rozcieńczyć dip do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn