Easy Whiskey Cake
Łatwe ciasto whisky może być tylko deser szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1180 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, whisky, pudding instant vanillan i ciasto napełniania mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, Łatwe Ciasta Whiskey, oraz Babeczki z twardego cydru z karmelową Whiskey Apples & Whiskey Buttercream (+urodziny bloga!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 (5x3-inch) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania.
W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, mleko, olej,1/4 szklanki whisky i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut.
Dodaj 2 szklanki orzechów włoskich; pokonać 1 minutę (ciasto będzie bardzo grube). Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regałach chłodzących.
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, w innej dużej misce, ubić roztopione masło, 1 1/2 szklanki whisky i cukier puder z trzepaczką, aż będzie gładka. W małej misce, rezerwy 1 1/2 szklanki lukier w małej misce; odstawić.
Z bambusowym szaszłykiem, w każdym cieście otwory.
Wlać część pozostałego lukru na wierzchy ciasta; niech namoczyć w 1 minutę. Powtarzaj, aż wszystkie lukry zamoczą się w ciastkach.
Do zarezerwowanych 1 1/2 szklanki lukru, dodać 2 szklanki orzechów włoskich. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego na wierzchy ciast. Całkowicie schłodzić, 45 do 60 minut.