Easy Whiskey Cake

Easy Whiskey Cake
Łatwe ciasto whisky może być tylko deser szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1180 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, whisky, pudding instant vanillan i ciasto napełniania mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, Łatwe Ciasta Whiskey, oraz Babeczki z twardego cydru z karmelową Whiskey Apples & Whiskey Buttercream (+urodziny bloga!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 (5x3-inch) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, mleko, olej,1/4 szklanki whisky i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WhiskeyWhiskey
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 2 szklanki orzechów włoskich; pokonać 1 minutę (ciasto będzie bardzo grube). Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
4
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regałach chłodzących.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, w innej dużej misce, ubić roztopione masło, 1 1/2 szklanki whisky i cukier puder z trzepaczką, aż będzie gładka. W małej misce, rezerwy 1 1/2 szklanki lukier w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WhiskeyWhiskey
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Z bambusowym szaszłykiem, w każdym cieście otwory.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
8
Wlać część pozostałego lukru na wierzchy ciasta; niech namoczyć w 1 minutę. Powtarzaj, aż wszystkie lukry zamoczą się w ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9
Do zarezerwowanych 1 1/2 szklanki lukru, dodać 2 szklanki orzechów włoskich. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego na wierzchy ciast. Całkowicie schłodzić, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
LukierLukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn