Easy Vegan Pumpkin Pie
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, mielonego imbiru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 202 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Proste jak wegańskie lody Pumpkin Pie.
Instrukcje
Wstępnie upiec ciasto w temperaturze 450ºF przez 10 minut (lub zgodnie z instrukcjami ciasto).Podczas gdy skorupa jest pieczenie, połączyć orzechy nerkowca, woda, Dynia, brązowy cukier, cynamon, sól, imbir, gałka muszkatołowa, i goździki w blenderze (patrz uwaga poniżej) i wymieszać na wysoki, aż gładka.Gdy skorupa jest wstępnie upieczona, wyjmij z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 325ºF.
Wlać zmiksowane nadzienie do gorącej skorupy ciasta i piec powrót do piekarnika, aby piec przez 30-40 minut.Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Opcjonalnie top z bitą śmietaną nerkowca.