Easy Vegan Pumpkin Pie

Easy Vegan Pumpkin Pie
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, mielonego imbiru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 202 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Proste jak wegańskie lody Pumpkin Pie.

Instrukcje

1
Wstępnie upiec ciasto w temperaturze 450ºF przez 10 minut (lub zgodnie z instrukcjami ciasto).Podczas gdy skorupa jest pieczenie, połączyć orzechy nerkowca, woda, Dynia, brązowy cukier, cynamon, sól, imbir, gałka muszkatołowa, i goździki w blenderze (patrz uwaga poniżej) i wymieszać na wysoki, aż gładka.Gdy skorupa jest wstępnie upieczona, wyjmij z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 325ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać zmiksowane nadzienie do gorącej skorupy ciasta i piec powrót do piekarnika, aby piec przez 30-40 minut.Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Opcjonalnie top z bitą śmietaną nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn