Easy Vegan Macaroni i Cheeze może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi ziemniaczanej, łagodny miso, kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Vegan Cheeze Its, SOS dyniowy Mac ' N Cheeze, oraz Wegańskie makarony i drożdże.
Instrukcje
1
Makaron zagotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podczas gotowania zmiksuj wodę i wszystkie pozostałe składniki w blenderze. Gdy makaron jest al dente, odcedzić, rezerwując około 1/2 szklanki wody do gotowania, i powrót makaron na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać mieszaninę sosu i gotować, mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Dodać trochę wody z makaronu, jeśli potrzebna jest większa wilgotność. Jeśli sos nie jest tak aromatyczny, jak chcesz, dodać trochę więcej musztardy i cebuli w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę