Łatwa wegańska Lasagna ze szpinakiem i grzybami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, wodę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wegańskie Roladki lasagne ze szpinakiem i grzybami z sosem pomidorowym suszonym na słońcu, Lasagne z pieczarkami i szpinakiem, oraz Lasagne ze szpinakiem i grzybami.
Instrukcje
1
Zdjąć z ognia i dodać sos spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
2
Umieść tofu i rozmrożony szpinak w robocie kuchennym i krótko przetworzyć.
Dodaj pozostałe składniki nadzienia do procesora i zmiksuj na gładką masę. (Można to zrobić bez robota kuchennego za pomocą masher ziemniaków na tofu.) Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
Masher Ziemniaczany
Przygotowany Sos Ponzu
4
Rozłóż połowę sosu na dnie patelni 9×12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Zmielone Orzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
5
Umieść warstwę makaronu na sosie, używając trzech suchych makaronów i pozostawiając trochę miejsca między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
Drobno Zmielone Orzeszki Ziemne
6
Rozłóż połowę mieszaniny tofu na makaron (i upuść go przez łyżki, a następnie rozprowadzić). Przykryć kolejną warstwą makaronu 3, a następnie rozprowadzić pozostałą mieszaninę tofu na nich. Na wierzch nałożyć ostatnią warstwę makaronu i polać pozostałym sosem. Przykryć naczynie szczelnie folią i piec przez 30 minut. Następnie wyjąć folię i piec przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
Drobno Zmielone Orzeszki Ziemne
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos Ponzu
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
7
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem sojowym i pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami, jeśli chcesz. Lasagne będzie cięte lepiej, jeśli pozostawić do ostygnięcia na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu