Easy Turkey Pot Pie (Gotowanie dla 2 osób)

Easy Turkey Pot Pie (Gotowanie dla 2 osób)
Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz mieszankę, skondensowany krem z kurczaka i zupy grzybowej, pokrojonego indyka i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 1-ćwiartowej zapiekance nieczystej, wymieszać warzywa, indyka, zupę i bulion. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 3 minuty; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać pozostałe składniki do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę indyka (skorupa wzrośnie podczas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Piec odkryte 20 do 25 minut lub do jasnobrązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn