Easy Ravioli Lasagna
Łatwa lasagne Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, pieprz, polędwica mielona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Ravioli Lasagna, Easy Ravioli Lasagna, oraz Super-Easy Ravioli " Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kiełbasę, wołowina, i czosnek; gotować 4 minut lub aż mięso jest rumiane, często mieszając do kruszonki. Wymieszać w sosie marinara, sól, i pieprz; doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w mrożonych ravioli; wrzucić do połączenia.
Płaszcz 8-calowy kwadratowy brojler bezpieczne szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Łyżka mieszanki ravioli na patelni; top równomiernie z serem mozzarella. Przykryć naczynie szczelnie folią pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut. Odsączyć i posypać równomiernie serem Parmigiano-Reggiano.
Rozgrzać brojlery (pozostawić naczynie w piekarniku). Broil 3 minut lub aż ser jest bąbelkowy i lekko rumiane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto