Easy queso Shells ze świeżą kolendrą i pomidorami

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Łatwe muszle Queso ze świeżą kolendrą i pomidorami mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pomidory w puszkach, kolendrę, łagodny ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Pieczona Kukurydza Z Queso, Kolendrą I Chile.
Instrukcje
W średnim rondlu przygotować muszle i ser zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Proces pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles w robocie kuchennym lub blenderze do mielenia. Zmielone pomidory wymieszaj z przygotowanymi muszlami i serem na patelni. Wymieszać razem śmietanę i posiekaną kolendrę; dodać do muszli i mieszaniny sera, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Płaszcz 2-qt. naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania.
Wlać muszle i masę serową do naczynia; posypać rozdrobnionym serem Cheddar.
Mikstura mikrofalowa W Wysokiej 2 do 4 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z plasterkami pomidorów i gałązkami kolendry, w razie potrzeby.