Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli 83 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, Easy Peanut Butter Cookie Fudge Pie może być niesamowity bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko, chłodną bitą polewę, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quick + Easy Oatmeal Chocolate Chip Cookie Peanut Butter Fudge Parfaits, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Spray 9-calowy pie płyta z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3
Wymieszać pierwsze 3 składniki, aż do wymieszania; naciśnij na dolnej i górnej stronie płyty pie. Użyj tylnego widelca, aby wykonać projekt luku krzyżowego wokół krawędzi.
4
Piec 14 do 15 min. albo aż do złotego brązu. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Mikrofalówka 4 oz. czekolada, Pianki i 1/4 szklanki mleka w misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do czasu stopienia czekolady i pianek, a mieszanina jest dobrze wymieszana po wymieszaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Ubić budyń wymieszać i pozostałe mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata; łyżka do skorupy. Przykryć pozostałym chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
W międzyczasie zetrzyj tyle pozostałej czekolady, aby odmierzyć 1 łyżeczkę.; rezerwa do dekoracji. Narysuj 8 gwiazdek (2 cale) na papierze; umieść pod arkuszem woskowanego papieru na blasze do pieczenia. Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; łyżką w małej plastikowej torebce zamykanej. Wycisnąć nadmiar powietrza z worka; uszczelnić worek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
9
Wytnij kawałek 1/8 cala z jednego dolnego rogu torby. Użyj do rur czekolady wokół konturów, a następnie na centrach gwiazd; posypać 2 łyżeczki. orzechy. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.