Easy Peanut Butter-Chocolate Chip Pie
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 195g tłuszczu, oraz w sumie 3819 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 8,1 USD za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto czekoladowe chip cookie, plantatorów koktajl orzeszki ziemne, Cool whip bita polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, Łatwe, Zdrowe Ciasteczka Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter orkisz Cookies-wegańskie i łatwe! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Użyj lekko posypanych mąką rąk, aby nacisnąć 3/4 ciasta ciastkarskiego na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Piec 12 do 15 min. lub aż do złotego brązu; ostudzić całkowicie. W międzyczasie zwiń pozostałe ciasto na ciasteczka na 6 (1-1 / 2-calowe) kulki; umieść, w odległości 2 cali, na blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 min. albo aż do złotego brązu.
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.)
Dodaj 1/4 szklanki masła orzechowego; dobrze wymieszać.
Wymieszać w 1/2 szklanki chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy. Wierzch z pozostałym chłodnym batem, rozprzestrzeniając się do 1 cala od krawędzi. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do napełniania jest firma.
Ostrożnie zdjąć krawędź patelni.
Każde ciastko przeciąć na pół; wstawić, ściąć boki w dół, na wierzch ciasta. Mikrofalówka pozostałe masło orzechowe w mikrofalówce Miski na wysokiej 45 sek. lub do stopienia; wymieszać. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Skropić masłem orzechowym, następnie czekoladą na cieście; posypać orzechami.