Easy Peach Crisp
Easy Peach Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Easy Peach Crisp, Easy Peach Crisp I, oraz Łatwy Patelnia Brzoskwinia Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.
Umieścić brązowy cukier, sok z cytryny, skrobia kukurydziana, wanilia, i sól w dużej misce i ubijać do połączenia.
Dodać brzoskwinie i mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Przenieś mieszaninę do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali i ułóż ją w równej warstwie.
Zarezerwowaną polewę równomiernie posypać brzoskwiniami.
Piec, aż polewa jest rumiane i chrupiące, o 20 do 25 protokół.
Umieść naczynie na stojaku z drutu, aby ostygło przez co najmniej 30 minut przed podaniem.