Przepis łatwy New England Clam Chowder może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z małży w butelkach, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako dość niedroga zupa. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Easy New England Clam Chowder, Easy New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder.
Instrukcje
1
Ustaw sitko o drobnych oczkach na średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać małże przez sitko i przenieść je do małej miski. Odstawić małże i odcedzić sok.Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cebulę i boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz renderowany z boczku i cebula zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać czosnek i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Posypać mąką i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak gotuje off, o 2 protokół.Ciągle mieszając, powoli dodawać reserved napięty sok z małży i butelkowany sok z małży. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu i upewniając się, aby zeskrobać dno i boki patelni. Zmniejszyć ogień do średnio niski, dodać ziemniaki, i doprowadzić do duszenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.Wymieszaj śmietanę i zarezerwowane małże i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.