Easy Lobster Paella

Easy Lobster Paella
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj łatwy Paellan z homara. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 837 kalorii, 43g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać mięso homara, pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Grillowana Paella Z Homarem, Easy paella, oraz Easy Paella.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej w dużym piecu holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać cebulę i gotować na średnim ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać paprykę i gotować na średnim ogniu przez 5 Więcej minut. Obniżyć ogień, dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej. Wymieszać ryż, bulion z kurczaka, szafran, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek i umieść go w piekarniku. Po 15 minutach delikatnie wymieszać ryż drewnianą łyżką i odstawić do pieczenia przez 10 do 15 minut, aż ryż będzie w pełni ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
SzafranSzafran
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przenieś paellę z powrotem na górę pieca i dodaj likier o smaku lukrecji. Gotować paellę na średnim ogniu przez 1 minutę, aż Likier zostanie wchłonięty przez ryż. Wyłączyć ogień i dodać homara, kiełbasa, i groszek i delikatnie wymieszać. Przykryć paellę i pozostawić na parze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
(z Kartonu)(z Kartonu)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Posypać natką pietruszki, udekorować cytryną i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn