Easy Lobster Paella

Easy Lobster Paella
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj łatwy Paellan z homara. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 837 kalorii, 43g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać mięso homara, pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Grillowana Paella Z Homarem, Easy paella, oraz Easy Paella.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozgrzać olej w dużym piecu holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodać cebulę i gotować na średnim ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać paprykę i gotować na średnim ogniu przez 5 Więcej minut. Obniżyć ogień, dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej. Wymieszać ryż, bulion z kurczaka, szafran, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek i umieść go w piekarniku. Po 15 minutach delikatnie wymieszać ryż drewnianą łyżką i odstawić do pieczenia przez 10 do 15 minut, aż ryż będzie w pełni ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
SzafranSzafran
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Przenieś paellę z powrotem na górę pieca i dodaj likier o smaku lukrecji. Gotować paellę na średnim ogniu przez 1 minutę, aż Likier zostanie wchłonięty przez ryż. Wyłączyć ogień i dodać homara, kiełbasa, i groszek i delikatnie wymieszać. Przykryć paellę i pozostawić na parze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Cukierki SmartiesCukierki Smarties
(z Kartonu)(z Kartonu)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Posypać natką pietruszki, udekorować cytryną i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn