Easy Indian Curried Lamb

Easy Indian Curry jagnięcina może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kurkumę, garam masala, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Easy Indian Curried Lamb, Indyjski Styl Curry Jagnięce Shanks, oraz Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i nasiona kminku w gorącym oleju, aż cebula jest rumiane, 10 do 15 protokół.
Dodaj jagnięcinę, pasta pomidorowa, kolendra, sól, garam masala, kurkuma, i czerwony proszek chile; wymieszać do herbu. Przykryć rondel i dusić, aż mięso będzie miękkie i nie różowy w środku, o 1 godzinę.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.