Easy Herb-Chicken Bake
Need a przystawka bezglutenowa? Łatwy Herb-kurczak piec może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dieta Ziołowy Kurczak Piec, Lemon-Herb Chicken & Rice Bake, oraz Łatwy Ziołowy Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler, paprykę i sól; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z kurczakiem, kukurydzą i zupą; gotować i mieszać do gorąca.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, mleko, 1/2 szklanki sera i tymianku. Z mąką palce, naciśnij mieszaniny skorupy równomiernie na dnie i 1 cal się boki naczynia do pieczenia. Łyżka gorącego nadzienia do skorupy.
Piec 22 do 30 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Posypać wierzch pozostałym 1/4 szklanki sera.
Pokroić w kwadraty; podawać na gorąco.