Easy Fudge Layer Cake

Easy Fudge Layer Cake
Need a deser wegetariański? Easy Fudge Layer Cake może być super przepis, aby spróbować. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, Holenderski proces, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto waniliowe z lukrem (+pierwsze urodziny!), Tort Krówkowy, oraz Tort Krówkowy.

Instrukcje

1
Przygotować lukier czekoladowo-serowy; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
CzekoladaCzekolada
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania; odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Mąkę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce; beat z małą prędkością miksera 30 sekund lub aż składniki są wilgotne. Ubij mieszaninę ze średnią prędkością 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu. Poluzuj warstwy z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki i skręć na stojaki z drutu. Odkleić papier woskowy i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
7
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu i rozprowadzić 1/2 szklanki polewy czekoladowo-serowej. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; rozłóż pozostały lukier po bokach i wierzchu ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn