Easy Fudge Layer Cake
Need a deser wegetariański? Easy Fudge Layer Cake może być super przepis, aby spróbować. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, Holenderski proces, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto waniliowe z lukrem (+pierwsze urodziny!), Tort Krówkowy, oraz Tort Krówkowy.
Instrukcje
Przygotować lukier czekoladowo-serowy; przykryć i schłodzić.
Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania; odstaw patelnie na bok.
Mąkę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce; beat z małą prędkością miksera 30 sekund lub aż składniki są wilgotne. Ubij mieszaninę ze średnią prędkością 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu. Poluzuj warstwy z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki i skręć na stojaki z drutu. Odkleić papier woskowy i całkowicie ostudzić.
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu i rozprowadzić 1/2 szklanki polewy czekoladowo-serowej. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; rozłóż pozostały lukier po bokach i wierzchu ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.