Easy Crustless Pumpkin Pie
Easy Crustless Pumpkin Pie to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz puree z dyni, odtłuszczone mleko, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Lite ' N Easy Crustless Pumpkin Pie, Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, oraz Indywidualne ciasto z dyni bez skórki (aka krem z dyni).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj ciasto.
Ubić puree z dyni, mleko, słodzik, substytut jajka, ekstrakt waniliowy, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową w misce, aż będzie gładka; wlać do przygotowanego naczynia ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 30 minut.