Easy Creamy Collards
Przepis Easy Creamy Collards jest gotowy w około 22 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, Collard greens, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Collards Z Szynką Smithfield, Collards And Rice, oraz Kolaże Niedzielne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać collards, cebula, i mielony czosnek, i gotować, mieszając często, 8 minut lub aż collards są gotowane do pożądanego stopnia czułości. Wymieszać ser szwajcarski do smarowania i 4 kolejne składniki, aż będą gładkie (około 4 minut).
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pictsweet All Natural Chopped Collard Greens I The Laughing Cow Original Creamy Swiss Flavour
Kliny Serowe Do Smarowania.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.