Easy Creamy Chicken Enchiladas
Easy Creamy Chicken Enchiladas może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser śmietankowy, mieszankę przypraw fajita, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mom ' s Easy Creamy Chicken Enchiladas, Easy Creamy Chicken Enchiladas, oraz Kremowe Enchiladas Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Spray 13x9-calowy (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
1/4 szklanki sosu enchilada rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać kurczaka,1 szklanka sera Cheddar, ser śmietankowy i przyprawy wymieszać z łyżką, rozbijając się kostek sera śmietankowego. Łyżka nieco mniej niż 1/2 szklanki nadzienia na każdej tortilli.
Zwinąć każdą tortillę szczelnie; umieścić szew w dół w naczyniu do pieczenia.
Skropić pozostałym sosem enchilada.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Cheddar.
Przykryć folią; piec 15 minut. Odkryć i piec 15 minut dłużej lub do bąbelków i lekko rumiane.