Łatwe Cornbread - kiełbasa nadziewane jabłka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,08 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kiełbasę wieprzową, pietruszkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS kukurydziany z kiełbasą i jabłkami, Dressing kukurydziany z kiełbasą, jabłkami i grzybami, oraz Farsz do kiełbas kukurydzianych z jabłkami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować mieszankę farszu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
2
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Usunąć kiełbasę z patelni z rowkiem łyżką, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
4
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Wymieszać sok z cytryny i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Jabłka przeciąć na pół, przecinając łodygi i dolne końce. Ostrożnie wyjąć miąższ jabłek i rdzenie do miski, pozostawiając skorupę 1/4 cala. Mieszankę soku z cytryny Rub równomiernie na ściętych bokach muszli jabłek.
Wymieszać farsz, mieszankę jabłkową, kiełbasę i pietruszkę w dużej misce. Łyżka farszu mieszamy równomiernie w skorupkach jabłek (około 1/2 szklanki farszu na skorupkę jabłka).