Easy Cornbread-Kiełbasa Nadziewane Jabłka
Łatwe Cornbread - kiełbasa nadziewane jabłka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,08 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kiełbasę wieprzową, pietruszkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS kukurydziany z kiełbasą i jabłkami, Dressing kukurydziany z kiełbasą, jabłkami i grzybami, oraz Farsz do kiełbas kukurydzianych z jabłkami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować mieszankę farszu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Usunąć kiełbasę z patelni z rowkiem łyżką, zastrzegając kapiele na patelni.
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Wymieszać sok z cytryny i 1/4 szklanki wody.
Jabłka przeciąć na pół, przecinając łodygi i dolne końce. Ostrożnie wyjąć miąższ jabłek i rdzenie do miski, pozostawiając skorupę 1/4 cala. Mieszankę soku z cytryny Rub równomiernie na ściętych bokach muszli jabłek.
Usunąć i wyrzucić nasiona i rdzenie z miąższu jabłek; posiekać miąższ.
Podsmażyć cebulę i miąższ jabłka w gorących kapiących na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż płyn odparuje i cebula jest miękka.
Wymieszać farsz, mieszankę jabłkową, kiełbasę i pietruszkę w dużej misce. Łyżka farszu mieszamy równomiernie w skorupkach jabłek (około 1/2 szklanki farszu na skorupkę jabłka).
Umieść jabłka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali i wlej 1 szklankę octu jabłkowego wokół jabłek w naczyniu.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 40 minut lub do miękkości jabłek.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy nadzienia z pieca kukurydzianego