Easy Cornbread-Kiełbasa Nadziewane Jabłka

Easy Cornbread-Kiełbasa Nadziewane Jabłka
Łatwe Cornbread - kiełbasa nadziewane jabłka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,08 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kiełbasę wieprzową, pietruszkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS kukurydziany z kiełbasą i jabłkami, Dressing kukurydziany z kiełbasą, jabłkami i grzybami, oraz Farsz do kiełbas kukurydzianych z jabłkami i orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować mieszankę farszu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
2
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Usunąć kiełbasę z patelni z rowkiem łyżką, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Kiełbasę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Wymieszać sok z cytryny i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Jabłka przeciąć na pół, przecinając łodygi i dolne końce. Ostrożnie wyjąć miąższ jabłek i rdzenie do miski, pozostawiając skorupę 1/4 cala. Mieszankę soku z cytryny Rub równomiernie na ściętych bokach muszli jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Usunąć i wyrzucić nasiona i rdzenie z miąższu jabłek; posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Podsmażyć cebulę i miąższ jabłka w gorących kapiących na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż płyn odparuje i cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Wymieszać farsz, mieszankę jabłkową, kiełbasę i pietruszkę w dużej misce. Łyżka farszu mieszamy równomiernie w skorupkach jabłek (około 1/2 szklanki farszu na skorupkę jabłka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umieść jabłka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali i wlej 1 szklankę octu jabłkowego wokół jabłek w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 40 minut lub do miękkości jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Dekorować, w razie potrzeby.
13
Podawać natychmiast.
14
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy nadzienia z pieca kukurydzianego
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Z Chleba KukurydzianegoFarsz Z Chleba Kukurydzianego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
15
Mix.
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn