Easy Chicken Alfredo II
Przepis Łatwy kurczak Alfredo II może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 449 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól i pieprz, makaron fettuccini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwy Kurczak Alfredo, Szybki i Łatwy kurczak Alfredo, oraz Łatwy Kremowy Kurczak Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić i odstawić.
W robocie kuchennym umieść mleko, mąkę, twaróg, czosnek w proszku, cebulę, sól i pieprz oraz parmezan. Zmiksować na gładką masę.
Przenieść zmieszaną mieszaninę do rondla na średnim ogniu.
Wymieszać z kurczakiem i gotować aż do ogrzania.
Podawać na gorąco na makaronie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon