Easy' Charro ' Beans

Easy' Charro ' Beans
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Łatwa fasola "Charro" może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 468 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kapiele z boczku, paski boczku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasola Charro, Fasola Charro, oraz Fasola Charro z kiełbasą Chipotle.

Instrukcje

1
Smaż paski boczku na dużej patelni na średnim ogniu, aż będą chrupiące. Łyżką szczelinową Usuń boczek na ręczniki papierowe. Rezerwa 1/2 szklanki kapieli z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieścić kapiele w dużym garnku i ogrzać na średnim ogniu. Cebulę smażyć na Jasny brąz. Wymieszać z szynką i chorizo. Rezerwa 1 szklanka fasoli, a resztę dodać do garnka, wraz z chipotle i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zmielić zarezerwowaną fasolę, a następnie dodać do garnka. Dusić fasolę, aż będzie gęsta i soupy, o 30 protokół. (Jeśli fasola stanie się zbyt sucha, wymieszaj z wodą).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć chipotle i czosnek, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn