Easy Black Bottom Cupcakes
Easy Black Bottom Cupcakes to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka twarogu, Devil ' s Food Cake mix, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki Z Czarnym Dnem, Babeczki z czarnym dnem, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Patelnie do muffinek Line z wkładkami papierowymi. Przygotować ciasto mix zgodnie z opisem na pudełku. W osobnej misce połącz zmiękczony twarożek z cukrem. Upewnij się, że mieszanina jest gładka. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Wypełnij papiery cupcake 1/3 pełne z mix ciasto czekoladowe. Na wierzch wymieszać z serem śmietankowym.
Piec zgodnie z instrukcjami pudełka lub do momentu, gdy mieszanka twarożku po prostu zacznie zmieniać jasny złoty kolor.