Przepis łatwy Black Bean Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 10 minut. Na 76 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka fasoli, pomidory w puszkach, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy Black Bean Salsa, SZYBKIE I ŁATWE I SUPER CHUDE: ŁOSOŚ Z CZARNĄ FASOLĄ, OGÓRKIEM I SALSĄ Z MANGO, oraz Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.