Easy Beef Osso Buco
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Łatwa wołowina Osso Buco może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, skrobię kukurydzianą, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopalacz Wołowy Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1/2 łyżeczki soli na wołowinę.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 1 1/2 łyżeczki oleju; zawirować do herbu.
Dodać wołowinę; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać wołowinę do 6-litrowej kuchenki elektrycznej, pokrytej sprayem do gotowania.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; wirować.
Dodaj cebulę, seler, marchew, pasta pomidorowa, i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodać bulion i grzyby. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj mieszaninę zapasów, wino, skrobia kukurydziana, pieprz i liść laurowy do powolnej kuchenki.
Pomidory ułożyć na patelni z galaretką. Broil 8 minut lub do poczernienia.
Umieścić pomidory na wołowinie, lekko naciskając, aby zmiażdżyć.
Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Wyjąć wołowinę z kuchenki.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości. Mięso wymieszać i 1 1/4 łyżeczki soli do kuchenki. Wyrzucić liść laurowy.
Połącz natkę pietruszki, skórkę i czosnek.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.