Easy BBQ Baby Back żeberka wieprzowe

Przepis Easy BBQ Baby Back żeberka wieprzowe może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 3 godziny i 10 minut. Jedna porcja zawiera 884 kalorie, 74g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pełnych stojaków baby back żeberka wieprzowe, papryka, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe Dla Dzieci, Slow & Easy Baby Back Ribers, oraz Easy Chipotle Baby Back Ribers.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem żeberek w średniej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.
Wytnij 4 (24 na 12 cali) kawałki folii aluminiowej; odłóż na bok.Żeberka osuszyć papierowymi ręcznikami.
Usuń cienką membranę przymocowaną do spodniej strony żeber, wykonując następujące czynności: Odwróć żebra, aby były boczne do góry. Zaczynając od końca 1 stojaka, przesuń końcówkę noża do parkowania między membraną a kością, a następnie podnieś i przeciąć membranę. Chwytając membranę ręcznikiem papierowym, pociągnij ją w kierunku drugiego końca stojaka i całkowicie usuń. Powtórz z drugim stojakiem.
Przetnij 1 stojak na pół w poprzek i umieść 2 sztuki obok siebie na arkuszu folii. Powtórz z drugim stojakiem i drugim kawałkiem folii.Równomiernie posmarować obie strony żeber masą przyprawową. Przeciągnij folię do góry i na każdy zestaw żeber, aby utworzyć 2 całkowicie zamknięte Pakiety.
Umieść opakowania obok siebie na obramowanej blasze do pieczenia. Przykryć blachę do pieczenia szczelnie pozostałymi 2 kawałkami folii. (W tym momencie można natychmiast upiec żeberka, ale dla najlepszego smaku i tekstury, przechowywać w lodówce do 24 godzin.)
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. (Jeśli przetarł żebra wcześniej, wyjąć je z lodówki i odstawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik jest ogrzewanie, co najmniej 20 minut.)
Umieścić wszystkie składniki w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż smaki mają stopione i sos zmniejszył się do około 2 filiżanki, o 30 do 40 protokół.
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (350°F do 232°).
Wyjmij żeberka z folii, umieść je mięsiste-side up na grillu i posmaruj je sosem. Przykryć grill i gotować przez 5 protokół. Flip i szczotkować żebra i gotować kolejne 5 protokół. Nadal gotować, przerzucanie i szczotkowanie co 5 minut, aż sos zgęstnieje i żeberka są podgrzewane i mają ślady grilla, przez całkowity czas grillowania 20 minut.
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pokrój stojaki między kośćmi.
Pozostały sos barbecue przełożyć do miski i podawać z żeberkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel są doskonałym wyborem dla żeberek wieprzowych. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!