Easy-Bake Cheddar Biscuits
Need a wegetariańska przystawka? Easy-Bake Cheddar herbatniki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, proszek do pieczenia calumet, philadelphia chive & onion cream cheese spread , i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Easy-Bake Cheddar Biscuits, Easy-Bake Cheddar Biscuits, oraz Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego, cukier i sól.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z serem Cheddar.
Dodaj mleko; mieszaj, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto.
Umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni; zagnieść 8 do 10 razy lub aż będzie gładka. Poklepać ciasto na 6-calowy kwadrat.
Pokrój na dziewięć kwadratów.
Umieścić na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 min. albo aż do złotego brązu.
Każdy podzielony ciepły biszkopt rozłożyć 2-1 / 2 łyżeczki. z serem śmietankowym.