Łatwy Bacalao-portorykański gulasz rybny wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 28 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, oliwki nadziewane pimento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, Portorykański gulasz rybny (bacalao), oraz Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni o wysokiej wielkości lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj ryby, pomidory i ich soki, chile pieprz, kolendra, oliwki, kapary, oregano i sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodać do 1/2 szklanki wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Zdjąć z ognia.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w razie potrzeby przyozdobione awokado.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.