Easy Apple Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Easy Apple Crisp. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, mocno brązowy cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Apple Crisp, Easy Apple Crisp, oraz Easy Apple Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każde z jabłek na 4 sekcje na desce do krojenia, za pomocą noża.
Wyciąć rdzeń jabłka i nasiona. Kawałki jabłek obrać nożem.
Jabłka pokroić w plasterki (należy mieć około 4 szklanki). Umieść plasterki jabłka na patelni.
Włóż brązowy cukier i cynamon do małej miseczki. Wymieszać łyżką do wymieszania.
Mieszankę cukrową posypać jabłkami.
Do średniej miski włóż mąkę, cukier granulowany i margarynę.
Wymieszaj rękami, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać kruchą mieszankę jabłkami.
Piec 45 do 50 minut lub do jabłek są miękkie i polewa jest złoty brąz. Użyj uchwytów do garnków, aby wyjąć patelnię z piekarnika. Schłodzić przez 10 minut na stojaku do chłodzenia drutu.
Podawać z lodami lub bitą śmietaną, jeśli chcesz.