East Indian Split Pea Pilaf
Przepis East Indian Split Pea Pilaf jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, olej canolan, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Paszteciki Jagnięce Z Indii Wschodnich, Wschodnioindyjski Koktajl Negroni, oraz Wschodnioindyjskie Warzywne Wypieki Samosa.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, które można spróbować to Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner]()
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Niesamowicie chrupiąca i drobnoziarnista z dużą ilością pieprzu i odrobiną ekstrawagancji. Nic dziwnego, bo to wino rośnie na największej skamieniałej rafie ostryg na świecie.