East Indian Split Pea Pilaf

East Indian Split Pea Pilaf
Przepis East Indian Split Pea Pilaf jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, olej canolan, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Paszteciki Jagnięce Z Indii Wschodnich, Wschodnioindyjski Koktajl Negroni, oraz Wschodnioindyjskie Warzywne Wypieki Samosa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn