Earthquake Cake I
Earthquake Cake I is a bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kakao w proszku, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, oraz Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Lekko nasmarować dno i boki jednej 9 x 13 cala patelni do pieczenia.
Posypać kokosem i orzechami na dnie patelni.
Wlać ciasto ciasto na wierzch.
Połącz 1/2 szklanki roztopionego masła lub margaryny, serek śmietankowy i 2 szklanki cukru cukierniczego. Beat until smooth.
Wlać (łyżka) na ciasto ciasto.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie przed lukrem.
Połącz kakao, colę i 1/2 szklanki margaryny w rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, stale mieszając.
Mieszaninę zalać pozostałym cukrem cukierniczym. Beat until smooth.
Rozłóż lukier na torcie. (Jeśli lubisz grubszy lukier dodaj więcej cukru cukierniczego.