Earthquake Cake I

Earthquake Cake I
Earthquake Cake I is a bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kakao w proszku, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, oraz Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
2
Lekko nasmarować dno i boki jednej 9 x 13 cala patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać kokosem i orzechami na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlać ciasto ciasto na wierzch.
5
Połącz 1/2 szklanki roztopionego masła lub margaryny, serek śmietankowy i 2 szklanki cukru cukierniczego. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
świeża Resztkaświeża Resztka
6
Wlać (łyżka) na ciasto ciasto.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Niech ciasto ostygnie przed lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1
Połącz kakao, colę i 1/2 szklanki margaryny w rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Zdjąć z ognia.
3
Mieszaninę zalać pozostałym cukrem cukierniczym. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
4
Rozłóż lukier na torcie. (Jeśli lubisz grubszy lukier dodaj więcej cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn