Earthquake Cake I

Earthquake Cake I
Earthquake Cake I is a bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kakao w proszku, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi, oraz Ciasto Z Trzęsieniem Ziemi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
2
Lekko nasmarować dno i boki jednej 9 x 13 cala patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posypać kokosem i orzechami na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać ciasto ciasto na wierzch.
5
Połącz 1/2 szklanki roztopionego masła lub margaryny, serek śmietankowy i 2 szklanki cukru cukierniczego. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Wlać (łyżka) na ciasto ciasto.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Niech ciasto ostygnie przed lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1
Połącz kakao, colę i 1/2 szklanki margaryny w rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia.
3
Mieszaninę zalać pozostałym cukrem cukierniczym. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
4
Rozłóż lukier na torcie. (Jeśli lubisz grubszy lukier dodaj więcej cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn