Dżem Z Zamrażarki Truskawkowej No-Cook

Dżem Z Zamrażarki Truskawkowej No-Cook
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj dżemu truskawkowego z zamrażarką bez gotowania. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 350 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka truskawek, cukru, sproszkowanych pektyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, oraz Baie Rose and Orange-zapach Red Berry NON Cook Freezer Jam dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Truskawki dokładnie zmiażdżyć w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Pektynę połączyć z 1/4 szklanki cukru. Stopniowo dodawać mieszaninę pektyn do truskawek, energicznie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
PektynaPektyna
CukierCukier
3
Odstawić na 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
4
Dodać syrop kukurydziany; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszać pozostały cukier aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
5
Łyżka do pojemników pozostawiając 1/2-calowy headspace; bezpieczne pokrywki.
6
Odstawić na noc w temperaturze pokojowej przed zamrożeniem.
7
Może być zamrożony do jednego roku. Przechowywać w lodówce do 4 tygodni po otwarciu.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn