Dżem Z Czerwonej Cebuli

Dżem Z Czerwonej Cebuli
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Dżem z czerwonej cebuli może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cebulę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć do dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gęste i syropy i zredukowane do około 2 szklanki, 1 1/2 do 2 godzin. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn