Dżem Z Ciasta Marchewkowego
Dżem z ciasta marchewkowego to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis zawiera 64 porcje z 81 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś marchewkę, ananasa, sproszkowaną pektynę owocową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem Wiśniowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości gruszek, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać pektynę.
Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając. Dodaj cukier; wróć do pełnego wrzenia. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; odtłuścić pianę.
Kadzi gorącej mieszaniny do gorących wysterylizowanych pół-kufel słoików, pozostawiając 1/4-W. przestrzeń nad głową.
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzaj w puszce z wrzącą wodą przez 5 minut.