Dżem Z Cebuli Suszonej Na Słońcu
Suszony na słońcu dżem pomidorowo-cebulowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, soli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cebulę, masło, cukier, sól, pieprz, i płatki czerwonej papryki, pokryte, w 10-calowej patelni ciężkiej na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są miękkie i blady złoty, o 30 protokół.
Dodać wino, ocet, morele, i pomidory i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż gruby, 20 do 30 protokół.
Podawać w temperaturze pokojowej.