Dżem Truskawkowy Marcepanowy Batoniki

Dżem Truskawkowy Marcepanowy Batoniki
Truskawkowy dżem marcepanowy batony to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukier cukierniczy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, oraz Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Wymieszać 1 1/4 szklanki mąki, 1/2 szklanki masła i 1/3 szklanki brązowego cukru razem w misce; naciśnij mieszaninę do 9-calowej kwadratowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Rozprowadzić dżem truskawkowy w granicach 1/2 cala krawędzi upieczonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem TruskawkowyDżem Truskawkowy
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Wymieszaj 3/4 szklanki mąki, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła, 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego i sól w misce, aż będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Mieszaninę posypać warstwą dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Cukier cukierniczy, mleko i 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego ubić razem w misce, aż będzie gładka; skropić schłodzonymi batonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn