Dżem Truskawkowy Marcepanowy Batoniki

Truskawkowy dżem marcepanowy batony to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukier cukierniczy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, oraz Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać 1 1/4 szklanki mąki, 1/2 szklanki masła i 1/3 szklanki brązowego cukru razem w misce; naciśnij mieszaninę do 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Rozprowadzić dżem truskawkowy w granicach 1/2 cala krawędzi upieczonej skorupy.
Wymieszaj 3/4 szklanki mąki, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła, 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego i sól w misce, aż będzie krucha.
Mieszaninę posypać warstwą dżemu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół. Całkowicie fajne.
Cukier cukierniczy, mleko i 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego ubić razem w misce, aż będzie gładka; skropić schłodzonymi batonami.