Dżem Truskawkowy

Dżem Truskawkowy
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Dżem truskawkowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 127 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 funt świeże (lub mrożone, rozmrożone) łuszczone, ćwierć jagody i 2/3 szklanki cukru w dużej ciężkiej patelni. Zamieszaj1 obrane, grubo starte Duże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Granny Smith apple. Gotuj overmedium-na małym ogniu, mieszając irozrywając truskawki, dopóki cukar się nie rozpuści. Dusić do zgęstnienia, 10-15 minut.Wymieszać w 1 łyżce świeżej lemonjuice.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Dużej Misce WymieszajW Dużej Misce Wymieszaj
TruskawkiTruskawki
3
Przełożyć do miski lub słoika; ostudzić. Przykryć i schłodzić aż do zestawu, około 2 godzin. Przechowywać schłodzone; podawać w ciągu 2 tygodni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn