Dżem Truskawkowo-Pomarańczowy
Dżem truskawkowo-Pomarańczowy to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 64 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Summer Lovin': Quick Strawberry Sangria Jam, Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, oraz Dżem z bekonu i Whiskey.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj truskawki, pektynę, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy, aż pektyna się rozpuści.
Podgrzać do toczenia gotować na dużym ogniu, stale mieszając.
Podgrzać do walcowania wrzenia, stale mieszając; usunąć z ciepła. Szybko odtłuścić pianę. Natychmiast wlać do gorących, wysterylizowanych słoików lub pojemników zamrażarki, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Wytrzyj felgi słoików. Zapieczętować natychmiast; chłodno. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy. Odwilż przed podaniem.