Dżem Szarlotkowy
Amerykańskich przepisów nigdy za wiele, więc wypróbuj Apple Pie Jam. Ten przepis służy 56. Ta przyprawa ma 83 kalorie, 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką mieloną gałkę muszkatołową, płynną pektynę owocową, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 7%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Wypróbuj dżem Apple Pie, dżem z szarlotką i dżem z holenderskiej szarlotki Certo, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku połącz jabłka z wodą. Przykryj i gotuj powoli, aż będzie miękkie. Odmierz 4-1/2 szklanki jabłek; wrócić na patelnię. (Zachowaj pozostałą mieszaninę jabłek do innego użytku lub wyrzuć.)
Dodaj cukier i masło na patelnię; doprowadzić do pełnego wrzenia, ciągle mieszając. Szybko wymieszaj pektynę; powrócić do pełnego wrzenia. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; zetrzeć piankę. Wymieszaj przyprawy. Ostrożnie wlej gorącą mieszaninę do gorących półlitrowych słoików, pozostawiając 1/4 cala. przestrzeń nad głową.
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzać przez 10 minut w puszce z wrzącą wodą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy do dipu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.