Dżem Rabarbarowy Imbirowy

Dżem Rabarbarowy Imbirowy
Dżem rabarbarowy imbirowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 14 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 82 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń imbiru, rabarbar, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar, oraz Imbirowe Bułeczki Z Rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać rabarbar, cukier, imbir i sok z cytryny w dużym garnku i odstawić, aż rabarbar uwalnia swój sok, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zgęstnieje, o 15 protokół, często mieszając.
3
Sterylizuj słoiki, pokrywki i pierścienie we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj dżem do wysterylizowanych słoików, napełniając je do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrza słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Góra z pokrywkami i śrubami na pierścieniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie ostrożnie opuścić słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż poziom wody będzie co najmniej 1 cal powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn