Dżem Morelowo-Ananasowy

Dżem Morelowo-Ananasowy
Dżem morelowo-ananasowy to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, morele, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Dżem Ananasowo-Morelowy, Dżem Ananasowo-Morelowy, oraz Morelowa Szynka Ananasowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj morele i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż morele są bardzo miękkie. Mash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj ananas, sok grejpfrutowy i cukier. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 1 godzinę lub aż gęste i półprzezroczyste, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
3
Wlać do słoików lub pojemników z zamrażalnikiem; schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
4
Przykryć i odstawić na noc lub do Ustawienia, ale nie dłużej niż 24 godziny. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać do 1 roku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn