Dżem i budyń chleb może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 3,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, konfitury truskawkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 24%. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym.
Rozgrzej brojlery. W misce ubijamy pozostałą 1 łyżkę mleka z cukrem cukierniczym. Wymieszać z pozostałym roztopionym masłem i dżemem, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozprowadzić mieszaninę na wierzchu budyniu, umieścić pod brojlerem i broil, aż szkliwo będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
9
Podawać na gorąco lub na ciepło, przyozdobione świeżymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki