Dżem figowo-Limonkowy

Dżem figowo-Limonkowy
Dżem figowo-Limonkowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowe figi z indyka, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym, ciężkim rondlu; mieszanka fig zacieru z masherem ziemniaczanym do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odstawić 2 godziny. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż mieszanina zacznie lekko zagęścić, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne. Przykryć i schłodzić przez noc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn