Dżem Bourbon, brzoskwiniowy i imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj dżem Bourbon, brzoskwiniowy i imbirowy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu i w sumie 238 kalorii. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bourbon, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ginger Peach Bourbon Pie, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Biała brzoskwinia-Bourbon francuskie tosty z białym syropem klonowym brzoskwiniowo-Pekan dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku na średnim ogniu połącz brzoskwinie, cukier i imbir. Gotuj przez 10 minut, mieszając co kilka minut.
Wlej bourbon, sok z cytryny i skórkę. Dusić, aż zgęstnieje, około 20 minut. Mieszaj co kilka minut, aby zapobiec przypaleniu. Dodaj sól. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.