Dżem Boczkowo-Bourbonowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj dżemu Boczkowo-Bourbonowego. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 1118 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 912 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, octu jabłkowego, kawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Boczek Bourbon bataty z grzankami cynamonowymi i masłem Bourbon, oraz Boczek Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podzielić boczek między dwie duże Patelnie i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż tłuszcz jest renderowane i boczek jest lekko rumiane i zaczyna chrupiące, o 20 protokół.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Wyrzucić tłuszcz z jednej patelni.
Wylać wszystkie oprócz jednej łyżki tłuszczu z pozostałej patelni.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż cebula zmiękną i przezroczyste, o pięć minut.
Dodaj ocet, brązowy cukier, syrop klonowy, kawę i bourbon. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez dwie minuty, mieszając i skrobanie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką.
Dodać boczek i wymieszać do połączenia.
Przenieść mieszaninę do 6-quart powolne kuchenka i gotować na wysokim, odkryte, aż ciecz zmniejszy się i lekko zagęszczony i boczek jest głęboko polerowane brązowy, 3 1/2 do 4 godzin.
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i pulsować, aż grubo posiekane.
Ostudzić, a następnie przenieść do szczelnych słoików. Przechowywać w lodówce do jednego miesiąca.