Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde

Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Barley Soup Al Verde spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, bulion z kurczaka, liść szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: bezmięsna Pozole Verde (zupa z hominy), Kolacja: Caldo Verde, oraz Dziś Kolacja: Espagueti Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wywar do dużego garnka. Doprowadzić do wrzenia. Gdy się rozgrzewa, wlej olej do innego garnka ustawionego na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Dodać cebulę i szałwię i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodaj kapustę i szpinak i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)
4
Gdy wywar się zagotuje, przelej go na drugą patelnię z kapustą i szpinakiem. Obrócić ogień na średni i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
5
Dodać jęczmień i gotować przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
JęczmieńJęczmień
6
Podawać z tartym parmezanem i więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn