Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Barley Soup Al Verde spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, bulion z kurczaka, liść szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: bezmięsna Pozole Verde (zupa z hominy), Kolacja: Caldo Verde, oraz Dziś Kolacja: Espagueti Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wywar do dużego garnka. Doprowadzić do wrzenia. Gdy się rozgrzewa, wlej olej do innego garnka ustawionego na małym ogniu.
Dodać cebulę i szałwię i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Dodaj kapustę i szpinak i gotuj przez 2 minuty.
Gdy wywar się zagotuje, przelej go na drugą patelnię z kapustą i szpinakiem. Obrócić ogień na średni i gotować przez 15 minut.
Dodać jęczmień i gotować przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać z tartym parmezanem i więcej soli i pieprzu do smaku.