Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym

Kolacja dziś wieczorem: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 468 kalorii, 27g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, czosnku, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla, Dziś Kolacja: paszteciki wieprzowe z liśćmi limonki i kolendrą, oraz Kolacja: kanapka stek z ogórkiem, Sałatka imbirowa i czarny majonez Chile.
Instrukcje
Ziemniaki obrać, pokroić w ćwiartki i gotować w słonej wodzie do miękkości.
Odcedzić ziemniaki i ubić z masłem, ręcznie lub za pomocą miksera.
W międzyczasie usuń skórę lub kość z filetów i z grubsza rozbij mięso. Przykryć wrzącą wodą i odstawić na dziesięć minut, aby zmiękły.
Do ciepłych ziemniaków złóż rybę wraz z koperkiem, solą i pieprzem do smaku. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie uformować na 10-12 pasztecików, z których każda ma kawałek wielkości dużej piłki golfowej.
Ułóż paszteciki na desce do krojenia i odkurz posypką mąki.
Rozgrzać olej na średnim ogniu na patelni (lub dwa do przyspieszenia smażenia), najlepiej non-stick. Gdy mieni się, dodać paszteciki, mąkę-bok w dół.
Posypać wierzchy trochę więcej mąki.
Gotować, niezakłócony, aż utworzą skorupę i są łatwo odwracane, 3 minut na stronę.
Podawać z sosem, który jest tylko majonezem zmieszanym z pozostałym koperkiem i czosnkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.