Dziś Kolacja: wieprzowina Miao z kukurydzą i Chiles

Dziś Kolacja: wieprzowina Miao z kukurydzą i Chiles
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dzisiaj: Miao wieprzowina z kukurydzą i Chiles spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 344 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego pieprzu syczuańskiego, chiles cayenne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Calabazas Horneadas (pieczone Squash, Chiles i Tacos kukurydziane), Kolacja: Chiles en Nogada, oraz Kolacja: Orecchiette Z Brokułami, Anchois I Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wok na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wlać olej, a gdy tylko zacznie palić, dodać czosnek. Smażyć, aż pachną, tylko kilka sekund, a następnie dodać wieprzowinę i pieprz syczuański. Smażyć, aż wieprzowina nie będzie już różowa, około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodać chiles i 1/2 łyżeczki soli. Smażyć, aż wieprzowina zacznie brązowieć, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj kukurydzę i smaż przez minutę. Następnie dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli i gotować, aż kukurydza będzie miękka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podajemy kukurydzę i wieprzowinę z białym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Skropić olejem chili (opcjonalnie) do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn