Dziś Kolacja: walijski Rarebit z brukselką

Dziś Kolacja: walijski Rarebit z brukselką
Dzisiejsza Kolacja: Welsh Rarebit z brukselką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 727 kalorii, 36g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piwo, sól i pieprz, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Momofuku Brukselka, Dziś Kolacja: brukselka z Chorizo, oraz Dziś Kolacja: karmelizowane Tofu z brukselką.

Instrukcje

1
W przypadku brukselki: wyreguluj stojaki piekarnika na dolne środkowe i górne środkowe pozycje i rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać olej rzepakowy do dużej żelaznej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać dodaj kiełki ścięte bokiem w dół. Gotować, aż kiełki zaczną brązowieć na dnie, o 10 protokół. Wrzucić kiełki drewnianą łyżką i przenieść patelnię do piekarnika. Gotować do miękkości i jasnozielony, o osiem minut, mieszając po czterech minutach. Wyłączyć piekarnik i odstawić kiełki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dla walijskiego rarebit: napełnij średniej wielkości rondel wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Umieść dużą metalową miskę na górze dla podwójnego kotła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać masło. Kiedy się rozpuści, wlej piwo. Gdy piwo jest ciepłe, ubijaj ser, dodając około ćwierć szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Gdy cały ser się stopi, powoli dodajemy ubite jajko, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj sos Worcestershire, sól, papryka, musztarda, i pieprz czerwony płatki. Kontynuuj ubijanie i gotuj, aż sos zacznie gęstnieć, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Umieść dwie kromki chleba na każdym talerzu i łyżką na tyle sosu serowego, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
9
Podawać z brukselką na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn